12 juni 2014
Australië
a
A
4 maanden Brisbane zitten erop
De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Vorig weekend hadden we het cambridge examen en dat betekende het definitieve einde van Kaplan international language school. Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet en sommige in het bijzonder hebben sterk bijgedragen aan mijn geweldige tijd in Brisbane. We hebben cambridge met een gezellige bbq afgesloten en nu is het wachten op de uitslag.
Gister heb ik mijn familie verlaten en dat was best lastig. Vier maanden heb ik me thuis gevoeld bij hun in huis en ik hoop ook zeker dat ik ze in de nabije toekomst weer zie. Tamara was er de laatste week en dat was heel gezellig. Ze heeft mij de ins and outs gegeven van backpacken en we hadden onze laatste daagjes in Brisbane op een gezellige manier doorgebracht.
Nu is er weer een nieuw avontuur aangebroken! Ik ben gister in Alice aangekomen om voor twee maanden nomad te spelen, gelukkig houdt Celine mij de eerste maand gezelschap! ;-)
Vannacht was een hel, het leek wel alsof het vroor in de kamer, zelfs met een joggingbroek, tshirt, vest en sjaal had ik het nog steeds bere koud! Vanmorgen vroeg ik voor een extra deken aan de receptie, vertelde ze ons dat de airco ook een hitter is.. die staat vanavond dus gegarandeerd aan!
Na nog even op de kamer gechilld te hebben, gingen we wa high lights in Alice bezoeken. We hebben de Anzac Hill beklommen, dit gaf ons een mooi uitzicht over dorp en daarna zijn we naar het reptiel centrum geweest waar we een slag en wat goanna's hebben vast gehouden.
Morgen begint de 10 daagse tour, ik ben heel benieuwd!
Ik laat snel weer wat horen,
Kus